Hey you,

Året er omme inden længe og det er et godt tidspunkt at reflektere over årets begivenheder, opture og nedture, og ikke desto mindre hvordan man har udviklet sig siden sidste årsskifte.

Jeg laver altid en liste i min årskalender med de ting, jeg gerne vil opnå inden året er omme. Safe to say den altid er overambitiøs, men det ændrer ikke på det faktum at jeg stræber efter hvert evig eneste punkt på den liste.

For 2017 havde jeg bl.a. målet om at blive færdiguddannet, at få styr på privatøkonomi, læse flere bøger, lave flere kulturaktiviteter såsom museums- og galleribesøg, spise og drikke renere, ikke ryge for meget vandpibe og sådan fortsætter listen.

Langtfra alt er nået, men det har fungeret rigtig godt for mig at have det på skrift i min kalender, som en form for påmindelse om mine ambitioner. Reach for the stars and whatnot.

Nytår 2016-2017

2018

Mit vigtigste nytårsfortsæt bliver helt klart at finde et arbejde. Det håber jeg sker inden længe.

Ellers er ét af mine andre ambitioner at tage mit skriv til det næste niveau. Til de af jer, der kender mig personligt, ved I hvor meget jeg elsker at skrive – alt fra det skønlitterære til det erhvervsmæssige. Udover det vil jeg gerne blive bedre til at blogge, fordi det er med til at sætte ord på min udvikling i forhold til hvor jeg er på min vej til voksenlivet. Jeg fylder fandme 26 år til april og kunne meget godt tænke mig at være et mere stabilt sted i livet inden jeg når dertil.

I forlængelse af ovenstående mål, krydser jeg fingre for mere økonomisk stabilitet og overskud i det nye år. Jeg har et fire-års mål (!) med at jeg gerne vil eje min bolig, være gift og have minimum et barn inden jeg fylder 30. 2018 skulle gerne hjælpe mig med bolig- og ægteskabsdelen.

Udover det ønsker jeg pt intet andet end godt helbred til mine nære og kære, og at verden bliver et bedre sted uden slavehandel i Libyen, etnisk udryddelse af Rohingyaer, Trump, Putin og Støjberg, for ikke at nævne ISIS, korruption, krig, #MeToo, samt verdens mange andre forfærdeligheder.

Jeg skal i hvert fald gøre mit bedste for at bringe mere kærlighed til verden.

On that note ønsker jeg dig og dine nærmeste et fantastisk godt nytår.

Ét svar til “Mine nytårsfortsæt”

  1. […] du har haft læst mit indlæg om mine nytårsfortsæt for det her år, har du set hvilke mål jeg har sat for mit liv inden året er omme. Ellers får du lige et recap […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: