Hey you,

Long time no see. Amen, jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte. Min praktik hos Storm Fashion er endt og jeg er gået tilbage til en lang hverdag med langhårede ansøgningsprocesser og nedsat humør. Jeg vil gerne være ærlig og sige at det tager ekstrem hårdt på mig ikke at have en struktureret hverdag. Det kan være jeg er faldet i fælden om en system-foretrukken hverdag med 9-17 job. Ikke desto mindre craver jeg det som bare fanden og det er fucking hårdt ikke at have noget meningsfyldt at lave.

img_9348.jpg

LOVE COPENHAGEN

I al min rastløshed (læs: arbejdsløshed) har jeg været så heldig at få lov at blive en del af redaktionen bag Love Copenhagen, som er et site, hvor bloggere deler ud af deres København og alt dét, vi elsker ved vores allesammens hovedstad. Jeg har ikke skrevet så forfærdelig meget endnu, men jeg har bl.a. skrevet om min yndlingsvandpibecafé og været en Københavnersnude nogle uger tilbage. Jeg har som det seneste været inde på Statens Museum for Kunst og set den fantastiske udstilling Family Stories af Gillian Wearing og dén anmeldelse er på vej. Endvidere har den dygtige digter Özcan Ajrulovski sendt sin nyligt udgivede digtsamling “Jeg vågner op som fremmed” og dén anmeldelse er også godt på vej.

COPENHAGEN KURDISH FILM FESTIVAL

Udover at få lov til at dyrke mine skrivekundskaber med Love Copenhagen, er der heldigvis snart Copenhagen Kurdish Film Festival! Jeg kan love dig for at jeg glæder mig. Jeg er så heldig at være en del af holdet bag og as we speak er vi igang med at screene en masse fantastiske film, som vi glæder os til at vise jer i Cinemateket.

I mit virke med filmfestivalen står jeg primært for PR og markedsføring, og det er intet mindre end en fornøjelse og – ikke mindst en udfordring – at opfriske min uddannelsesmæssige faglighed. Det kan virkelig være frustrerende at have dedikeret hele sit liv til uddannelse for derefter ikke at tage det i brug.

SÅ… Lige nu er det ovenstående jeg går og fedter med imens jobcentret stadig presser på med den forbandede jobsøgning. Suk.

Det var alt for denne gang. Tak fordi du læser med, det betyder mere end du aner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d