Hey you,

Det er nogle tegn, vi ikke kan ignorere. Mørket falder hurtigere på i aftentimerne, bladene falder som orange sne og vi er alle ved at være borte med blæsten. Efteråret er godt i gang, og jeg håber I alle nyder det.

Du kan lige få en opdatering om min stræben efter voksenlivet. I korte træk er jeg stadig (nogenlunde) aktivt jobsøgende og i virksomhedspraktik hos Storm Fashion. Min praktik ender desværre om to uger, hvilket er super ærgerligt, men jeg er taknemmelig for alt hvad jeg har lært. I og med min praktik har været ulønnet, sejler min økonomi stadig, og det er ret frustrerende. En veninde definerede denne frustration som potentiel økonomisk stress, så det skulle åbenbart være relativ kritisk en tilstand at være i for længe.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men privatøkonomi er ikke noget, jeg ser folk dele særlig meget ud af. Det synes jeg er en skam. Ikke fordi det rager mig hvor mange penge du har – men fordi jeg gerne vil lære af de, der har en sund privatøkonomi. Ligesom jeg inspireres af dine Instagrambilleder eller dine rejseupdates på Facebook, vil jeg da også vide hvordan du med din livsstil får råd til alle de her nice ting dit digitale jeg deler ud af. Jeg sidder herhjemme i min sofa og bliver helt selvmedliden, fordi en deltidsservitrice ser ud til at leve mere glamourøst end jeg. Og så tænker jeg på alle de ting, jeg gerne vil have, men ikke har penge til – og så windowsshopper jeg.

THEREFORE, I HEREBY GIVE YOU… min ønskeliste for dette efterår.

wants_oktober

1. H&M uldfrakke HER // 2. byBiehl armbånd HER // 3. John Galliano bog HER // 4. Zara frakke HER // 5. Gisou hårolie HER // 6. Macbook Pro 13” HER

Mange tak for du læser med.

img_7218

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d