Hey you,

Det er efterhånden noget tid siden jeg har fået delt noget her. Til de af jer, der følger mig på sociale medier, ved I at min nye hverdag ikke giver anledning til det store overskud.

I forbindelse med min ledighed, har jeg fået en praktikplads som online marketing assistent hos Storm Fashion i indre København.

img_7331.jpg
Jeg har længe villet arbejde inden for modebranchen, så er meget taknemmelig for at have fået denne praktikplads. Jeg har allerede lært en hel masse om E-commerce, omsætning baseret på æstetiske overvejelser og særligt vigtigheden i ekstern kommunikation på diverse platforme. Det er super spændende og jeg lærer noget nyt hver dag. Jeg er på min tredje uge i et i alt otte ugers praktikforløb.

Besøg Storm HER

Imens jeg har arbejdet fuldtid hos Storm, har jeg beholdt mit deltidsjob fra min studietid. Det har der været flere årsager til. Først og fremmest giver det ikke økonomisk mening, da et deltidsjob er godt som supplement til SU, men knap så godt, når man er på dagpenge. Mine timer hos deltidsjobbet er mindre lønnet end mine dagpenge-timer, så det betaler sig SLET ikke. Jeg har dog beholdt det fordi jeg er opdraget med et princip, der lyder at man ikke giver slip på et job indtil man har fundet et andet. Og da jeg ikke har fået et (lønnet) fuldtidsjob endnu, har jeg ikke kunne bære at give slip på de 10-20 timer jeg har hos deltidsjobbet. Det gør til gengæld også at jeg har en ugentlig arbejdstid på ca 50 timer til penge, der knap og nap dækker mine udgifter. Og lige netop dét giver anledning til økonomisk stress (håber ikke du læser med, Daya). Jeg har dage, der starter kl. 9 og slutter kl. 22:30.

Det hele er ret hårdt, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg er dog i færd med at finde en løsning, der sørger for jeg ikke slider mig selv op med mindre søvn, timevis foran en computerskærm, dårlig kost og (som resultat af sidstnævnte) øget slask på kroppen – appelsinhud, mavedeller, dobbelthage, you name it. Det hele er godt på vej.

DERFOR har jeg lavet en motivationsliste. Ja, det lyder ret mindfulness-agtigt, men det er egentlig bare en to-do liste til forbedring af livsstil.

MIN MOTIVATIONSLISTE

  • Ikke mere fastfood – det er nemt, men det er alt for dyrt i forhold til hvor usundt det er.
  • Masser af vand – jeg drikker maks 1 liter om dagen og det er SLET ikke nok i forhold til min hverdag.
  • Masser af kropspleje – Ladies, I ved hvad jeg mener her. Alt fra hårkure til hårfjerning til tandpleje (fucking kaffe) til negle. Jeg er helt færdig og skal til at rydde op på mig selv hvad ovenstående angår.
  • Sindspleje – Når jeg endelig har fri, sidder jeg på de sociale medier eller Netflix. Jeg skal blive bedre til at søge jobs, male (som jeg ELSKER) eller læse.
  • Kærlighed – Jeg bor alene, og jeg elsker det. Jeg prioriterer ret meget menneskerne jeg har kært og har erfaret at det er direkte ensomhedslindrende at være omkring dem. Med denne her hverdag er det dog ret svært at skabe den tid, jeg gerne vil tilbringe med mine kære og nære. Det skal jeg blive bedre til.

Hvis du undrer dig over hvorfor træning ikke står deroppe, er det fordi jeg har meldt mig ud af Fitness World – jeg kender mig selv godt nok til at vide at træning er en del af min fortid og ikke min nutid.

Hvis du kan nikke genkendende til en hektisk hverdag med manglende overskud, så håber jeg at du kan drage nytte af min motivationsliste. Jeg har erfaret at den er super effektiv som en reminder på hvordan jeg skaber overskud til mig selv. Jeg håber den kan gøre det samme for dig ♥️

Oh! Idag prøvede jeg brudekjoler. Det glemte jeg lige at nævne i min rant om min nye hverdag. Følg med på Instagram i løbet af september, hvis du vil vide mere om det.

Fang mig på Instagram HER 
Tak for du læste med, det betyder mere end du aner.

kiss-lips

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d