Jeg sidder i skrivende stund på CBS’s bibliotek på Solbjerg Plads og ved ikke om jeg skal opgive det hele og istedet få en karriere som bartender på Ibiza. Det er lige gået op for mig at jeg har sådan cirka 40 dages arbejde, som jeg mangler til at gøre mit speciale godt. Og jeg har – hold fast – 17 dage. 17 fucking dage til mit livs hidtil største milepæl. Mit livs største bedrift. Mit livs formål! Siden jeg var seks små år har mit livs mål været at få en uddannelse. Det er det eneste mine forældre nogensinde har bedt om fra mig – udover ønsket om at jeg er en artig pige, and lets face it, that ship has definitely sailed. 

Jeg har aflevering af specialet d. 15. og jeg mangler casebeskrivelse(!!!!!), research design, analyse, korrekturlæsning 1, diskussion, konklusion, litteraturliste og korrekturlæsning 2. Og det værste er, at jeg stadig er glad for min beslutning om at skrive alene, for så er det ikke andres end min egen skyld at jeg er så bagud som jeg er.

Det SKAL vende nu. Udover sammenlagt 11 timers arbejde som kundekonsulent i det private, har jeg ikke andet end speciale-arbejde planlagt de næste 17 dage. Aflevering er senest d. 15. maj, og jeg har 17 dage tilbage til at producere 80 siders kvalitetsspeciale af kandidatniveau. Kan det gøres? FUCK JA. #InshaAllah

200-3.gif

Sig lige til hvis du også skriver speciale og lider, så kan vi drukne i selvynk sammen.

Til mine muslimske brødre og søstre, lav en Duaa for jeres søster <3

Tak for du læser med,

kiss-lips.png

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d