Vi har alle mål. De visioner, der driver os til at blive bedre versioner af os selv hver dag. Jeg har det lidt ambivalent i forhold til mine visioner; jeg elsker at planlægge dem og ønsker dem oprigtigt for mig selv, men jeg har SÅ svært ved at gøre selve indsatsen. Det kommer forhåbentligt til at ændre sig, nu hvor jeg offentligt deler dem og håber at det assisterer min motivation til at opnå de syv nedenstående ting, jeg ønsker.

 
1. Bliv færdiguddannet – siger sig selv. Mit liv har siden jeg var 6 år gammel været dedikeret til en uddannelse. Nu er den forhåbentlig snart i hus, og jeg håber inderligt det går godt. Men som en veninde beroligede mig med, så er det vigtigste at jeg bliver færdig, og at karakteren ikke skal have for stor en indflydelse på humøret.

2. Erklær livs kærlighed – Jeg er 25 år og kurder fra Irak. Selvfølgelig vil jeg gerne giftes, bare ikke med hvem som helst. Nu hvor diplomet snart er i hus, kunne jeg godt tænke mig at voksenlivet også bar præg af noget kærlighed.

3. Rejs! – hvad sker der for mine sidste fire rejser har været til England? Kom nu mand. Jeg skal blive bedre til at komme afsted og ikke lade mig hæmme af verdslige ting såsom jobmangel, tidsmangel, pengemangel og alle de der andre mangler, der nu må være. Ikke flere hæmninger – kom afsted!

4. Bliv mere kultiveret – Jeg ved at man ikke skal se sig tilbage, men jeg synes det er vigtigt at eksponeres over for kunst, ikke bare idag, men også gennem tiden. Derfor er det en prioritet at tage mere til museer, kulturelle scener og læse mere litteratur – istedet for altid at investere en time om dagen på IG og Snapchat, som, lets face it, ikke just altid er særlig kunstnerisk.

5. Udfold dig mere kreativt – Jeg elsker at male, synge, skrive, danse og stile både mode- og interiørmæssigt. Jeg bliver enorm ærgerlig over ikke at skabe tid til det og først ty til det, når jeg har brug for en overspringshandling. Jeg vil gerne blive bedre, så det er bestemt en prioriteret målsætning.

6. Spar op til investering – Jeg er ELENDIG til at spare og har altid været det. Jeg har tendens til at ramme minus inden vi rammer enden af måneden (håber ikke du læser med mor), men jeg vil rigtig gerne blive bedre til ikke at bruge penge på mad, vandpibe og selvfølgelig shopping.

7. Pas på krop – Nytår er super hyggeligt og det er motiverende at udnytte symbolikken til at sætte sig nye mål. Ét af de mest normale nytårsfortsæt er at passe på kroppen ved træning og kost. Jeg har gjort det samme, bare med mine fødselsdage. De er mine milepæle, og denne gang håber jeg det holder ved. Men altså, kom nu…

 

Tak fordi du læste med!

kiss-lips.png

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: