Med ny alder kommer (semi-)nyt initiativ 

Hvis du læser det her er vi enten i familie, i forhold, i et venskab eller også følger vi hinanden på Instagram. Either way, welcome! Jeg er enormt begejstret for at eksperimentere me WordPress blogging nu hvor jeg nyligt er fyldt 25 og føler det er på tide at jeg dyrker blogging, som jeg har ønsket mig så længe. Jeg har tidligere haft blogget via Blogspot og eksperimenteret lidt med Bloggers Delight, men det har ikke været konsekvent og jeg følte, der var alt fra mange gaps mellem mine opslag – og hvis nu jeg skal tage handskerne af og være helt ærlig, så var opslagene heller ikke særlig strukturerede eller all that. Jeg hoppede rundt i korte og lange opslag, seriøse som fjollede, opslag med ren brødtekst og opslag, der kun bestod af billeder og meget andet lignende. Det fungerede ikke optimalt, men jeg har heller aldrig været særlig god til at sætte tid af til det – mest af alt fordi jeg har bildt mig selv ind at jeg ikke har tid. MEN NU hvor jeg endelig!!!!!!!!(læs=snart) er færdig med mit 5-årige studie, er det på tide at kaste mig ud i det nye kapitel i mit liv; voksenlivet. Ja, jeg skal søge fuldtidsarbejde inden for mit felt, og jeg skal finde ud af hvem jeg skal tilbringe resten af mine dage med, og jeg skal mere end nogensinde passe på min krop ved træning og god kost, og sjæl ved at omringe mig selv med kærlighed.

Hvad handler det her om? 

ALT! Det handler om alt og ingenting. Jeg kommer til at skrive om temaer, der er aktuelle i mit liv; familie, kærlighed, forhold, venskab, mode, skønhed, velvære, etiske og moralske dilemmaer, voksenliv, løn (og mangel på), samfundsdebat, sociopolitik og hvad end jeg mener er relevant at dele ud af og som du som læser måske (ikke) kan få gavn af – jeg håber mest af alt at du kan lade dig underholde af mit skriv. Jeg elsker nemlig at skrive, og jeg har desværre nedprioriteret det meget. Så jeg glæder mig til at komme rigtigt igang, og håber du vil tage godt imod mig.

kiss-lips.png

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: